Referenser

Här ser ni vad några av våra kunder skrivit till oss, antingen i en feedback kunder fick, sommaren 2016 eller på vår Facebooksida.


Jill Ryberg

Karin Hjorth: Smidigt och enkelt att boka massagetid och snabbt få en tid redan dagen efter. Bra bemötande och massageterapeut Jill som masserade mig var inlyssnande och professionell. Kommer definitivt tillbaka.

Frida Laine: Barnen var så nöjda med sin behandling! Massören anpassade behandlingen efter barnen och var väldigt ödmjuk, inlyssnande och mjuk i framtoningen vilket barnen uppskattade. /Frida

Maud Oxelgren: Väldigt, väldigt duktig massör (Jill). Igår efter beh var jag lite groggy. Senare lite öm ända upp i nacken..(Höft o rygg var största problemet) Idag nästan besvärsfri!!! i Höften/ryggen. Imponerad!  Heja Jill!!

Lina Walla: Ser fram emot nästa besök med glädje!

 


 

Ja, så klart vi har de bästa massörerna – om vi frågar våra kunder! Men vad är en bra massör egentligen?

Vårt mål är att vara lyhörda för dig som kund och vi vill att du ska få det du behöver, just idag. Vi gör ett upplägg tillsammans utifrån hur du mår i kroppen och själen. Ibland räcker inte tiden till för det du önskar men vi gör vad vi kan. Ibland missförstår vi dig, eller glömmer att fråga något, men du kan vara säker på att vi vill att du ska ha den bästa stunden på bänken.

ibland har jag funderat på att ha en massörtävling i Linköping. Jag skulle kunna fråga stans alla massörer att delta och så har vi en tävling likt Kockarnas kamp eller Hela Sverige bakar. Men massage handlar om så mycket mer än det perfekta greppet. Det är en helhet som handlar om förväntningar och dagsformen hos både massören och dig som kund. Detta är omöjligt att få fram vid en tävling.

På vår salong på Ågatan har vi till exempel inte möjlighet till någon SPA-miljö, men vi finns centralt och har jämförelsevis hyfsade priser. Våra kunder tycker att massörerna är duktiga och då är centralt viktigare än miljö.

I Magasinet i Sturefors är det lugnt och skönt och vi har försökt inreda det mysigt och trevligt. Där kan massagen bli en helt annan – fast det är samma massör.

Har du särskilt ont någonstans en dag, kan det bli en smärtsam – men välbehövlig upplevelse. En annan gång kanske du vill ha en mjukare massage, eller du har inte så många hårda spänningar och då försvinner du kanske bort i tankarna och till och med somnar.

Så, om vi har som mål att ge dig den bästa stunden, hjälp oss då att förstå vad du önskar, i både tryck och upplägg. Då kan det verkligen bli att även du tycker att vi har de bästa massörerna!