Kroppsskrubb

Skrubbsvamp PiasMassage

Beställ tjänsten som enskild behandling eller som tillägg till t.ex. en massage.

Huden är kroppens största organ och en frisk hud gör din hud mer motståndskraftig mot infektioner och sjukdomar. Att skrubba och smörja gör att din hud mår mycket bättre. Gör denna behandling några gånger per år, gärna före och efter sommaren eller en solresa. Givetvis passar den lika bra för män som för kvinnor.

Huden torrskrubbas och får sedan en fuktgivande kräm med masserande rörelser.

Före solperiod: Skrubben gör att huden förbereds för solens strålar och din solbränna blir jämnare. Eftersom de döda hudscellerna är borta så kommer mjukgörande krämer och eventuella solkrämer åt bättre.

Efter solperiod: Solens strålar torkar ut huden och att skrubba efter en period gör att huden tar åt sig näring från hudkräm bättre och din hud känns mindre torr. Du skrubbar inte bort solbrännan, bara gör huden mjukare.

Köp gärna med dig en skrubbkräm så du kan fortsätta själv hemma. Gärna en gång i veckan. Vi har krämerna på salongerna och i vår webshop. Det går också bra med en peelinghandske om du föredrar det. Havssvampen vi använder i vår behandling är specialbeställda och finns inte till försäljning hos oss.

peelinghandskar