Klassisk massage

Klassisk massage kan innebära olika saker. När du kommer så bestämmer vi typ av massage, tryck, delar av kroppen som är mest lämpligt för dig för dagen.

Vid behandlande massage kan ibland triggerpunktsbehandling och vissa stretchövningar förekomma för att effektivt få bort spänningar. Detta väljer du om du vill ha mer kraft i massagen och punktmarkera vissa spända områden.

Om du kommer för avslappnande massage så fokuserar vi på att du ska få en så bra avslappning som möjligt. Dina muskler för ökad syresättning och du kommer känna dig avslappnad och lite mjukare efteråt.

Gravid? Läs mer här.

”Hur länge ska jag boka?”

Vid 75 minuters massage är för de flesta en riktig helkroppsbehandling! Vi brukar hinna allt och kan lugnt stanna vid punkter som behöver extra behandling. Prova!

60 minuter hinner vi med en hel del men oftast inte allt. Ibland behövs en timme för att få bukt med bara ett problemområde.

45 minuter är idealiskt för de flesta som kommer någorlunda regelbundet. Då hinner vi med ett spänningsområde ordentligt och ofta lite bonus som ben, armar, ansikte eller fötter.

30 minuter hinner vi med lite grand. 30 minuter är bra om du vill gå regelbundet och bara vill ha t.ex. nacke. 30 minuter är också lämpligt för barn och ungdomar eller om du aldrig varit på massage tidigare.

30 min. 430kr (390kr vid klippkort)
45 min. 560kr (500kr vid klippkort)
60 min. 670kr (600kr vid klippkort)
75 min. 790kr (710kr vid klippkort)
90 min. 920kr (820kr vid klippkort)

I samband med en massage kan du boka andra tilläggsbehandlingar så du får ett ännu härligare besök. Fotkur, skrubb, fransfärg, mini-ansiktsbehandling m.m.