Fina erbjudanden från Maria

Passa på och bunkra eller köp presenter till fin-fina priser! Vi älskar allt från Maria Åkergberg! Produkterna är funktionella, miljömedvetna och ekologiska på riktigt (andra märken kan ha från 5% eko-innehåll och ändå kalla sig ekologiska). Inte att förglömma snygga förpackningar och ljuvliga doftar… Nu erbjuder vi detta:

Beautiful mum

Mors dag den 28 maj börjar närma sig, och vi har det bästa presenttipset! Nyheten Hair & Body Shampoo Beautiful tillsammans med Body Lotion Beautiful ger ett komplett kit för att hålla huden silkeslen. Beautiful har en ljuvlig doft av Citron, Apelsin, Bergamott och Kardemumma. Produkterna levereras i en fin röd organzapåse så det är bara att köpa och ge bort. I kitet ingår: Hair & Body Shampoo Beautiful 250 ml och Body Lotion Beautiful 250 ml.

299kr (värde 348kr)

Erbjudandet gäller mellan den 28 april och 31 maj. OBS! Inte långt kvar!

 

Vamos a la playa

Gör dig redo för stranden med produkter från MARIA ÅKERBERG! I en specialdesignad MÅ Brand Bag erbjuder vi Protecting Lotion Outdoor och After Sun Lotion. Protecting Lotion Outdoor skyddar dig från solens strålar med sitt naturliga solfilter av Titandioxid och vårdar huden med Jojobaolja. After Sun Lotion lämnar huden återfuktad och ger en svalkande effekt på solexponerad hud. Den doftar ljuvligt av Citrongräs och Havtorn och ger en anti-age effekt på huden. Produkterna fungerar utmärkt att använda till både vuxna och barn. Packa ner produkterna i årets hetaste väska, som endast går att få genom detta erbjudande. I kitet ingår: After Sun Lotion 250 ml, Protecting Lotion Outdoor 100 ml och en Orange MÅ Brand Bag.

Erbjudandet gäller mellan den 28 april och 31 augusti.

498kr (värde 349kr)

Best of Hair

Unna ditt hår det bästa! Med detta erbjudande ger vi möjligheten att köpa två valfria Hair & Body Shampoo 500 ml och erhålla en Hair Conditioner 200 ml eller Hair Conditioner Energy 200 ml kostnadsfritt. Erbjudandet levereras med en svart MÅ Brand Bag. 

Erbjudandet gäller Hair & Body Shampoo i följande varianter: Rosemary, Basic, Lemongrass, Energy samt Basil & Lime

Hair & Body Shampoo kan användas dagligen för hårtvätt och som en fräsch duschgel! De milda rengörande ingredienserna i Hair & Body Shampoo kommer av kokos och majs, vilka tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel.

Hair Conditioner är ett snabbverkande balsam som återfuktar håret, ger glans, gör det lättkammat och tar bort statisk elektricitet. En mycket dryg produkt där huvudingredienserna är Jojobaolja och Fänkål som verkar vårdande och renande på hårbotten, samt ger ett visst värmeskydd.

Hair Conditioner Energy är ett effektivt balsam som är vårdande. Oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär ger en frisk doft som gör håret lättkammat. Kan även användas som leave-in balsam genom att låta det sitta i efter duschen. 

637 kr (värde 439kr)

Erbjudandet gäller mellan den 28 april och 30 juni.