Andningsmassage 

dreamstime_xs_54794572Svårt att andas? Det finns hjälp som inte behöver vara medicin.

Lotoropsmetoden är en behandling som har utvecklats så lokalt som i Finspång. Metoden har visat sig vara fantastiskt framgångsrik för att behandla olika andningsproblem. Den har gett mycket gott resultat vid hosta, doftallergi, parfymallergi, astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats. Du som har konstaterad astma eller KOL kan också känna av positiva förändringar av detta. Mer information om själva metoden finns på lotorpsmetoden.se

Vi gör andningsmassage. En behandling som påminner om Lotorp men vi har inga mätinstrument. De kunder vi hittills behandlat säger alla att de känner av positiva förändringar, redan efter första gången. En uppskattade det till så mycket som 80% bättre redan efter första behandlingen! Tidigare har han nästintill behövt låsa in sig inomhus under våren på grund av pollenbesvär men nu har han kunna varit ute i trädgården utan större problem. Han har också klarat av en långpromenad utan att bli totalt färdig efteråt.

En annan Stureforskille, en fotbollsspelande yngling, har fortsatt ihärdigt med sina övningar – för att han känner att det verkligen underlättar, speciellt när han sportar.

Funkar det på dig? Prova! Det ”värsta” som kan hända är att andningsproblemen inte blir bättre – men du har ändå fått en grundlig massage på överkroppen. Hittills har alla känt en ”viss förbättring”, varav de flesta en ”mycket stor förbättring”.

Boka tre gånger med tre veckors mellanrum. Boka alla tre gånger på en gång så du säkert hittar passande tider. Efter tredje gången utvärderar vi hur det har gått för dig och troligen klarar du dig själv sedan. Behöver du komma tillbaka senare och fräscha upp övningarna och bli igångkickad av massagen bokar du 60 min.

Vissa kan minska eller helt ta bort sin medicinering efter behandlingen. Hur du gör med medicineringen bestämmer du med din läkare och inget som vi lägger oss i.

I korthet så fungerar det som så att du får en speciellt anpassad massage och sedan hemövningar som du gör morgon och kväll. Övningarna tar några minuter per gång och är relativt enkla så även yngre personer klarar av det.

Här kan du läsa i Corren om när vår lärare Tomas Öhman hjälper fotbollsspelaren Josefine Öqvist med sin astma.

I juli 2014 intervjuar Corren Janne Karlsson, Janne som har utvecklat metoden.

Första gången bokar du 75 minuter och andra och tredje gången 60 minuter.

75 min. (790kr)
60 min. (670kr)

dreamstime_xs_35847103